Mr.Wonderful podpísal zmluvu s Bellator FC

NETKY.SK • 24 Apríl 2015, 20:16 • 2 min
Mr.Wonderful podpísal zmluvu s Bellator FC

Phil Davis sa nedohodol s UFC a hneď na to Bellator nezaváhalo a využilo šancu získať do svojich radov takého klasika ako je Davis.

slovakia

left justify in out

Už pred zápasom s Raynom Baderom bolo známe, že mu vyprší zmluva, no vtedy si jeho fanúšikovia ani nepomysleli, že podpíše "konkurenčnej" organizácií. No stalo sa to skutočnosťou, oznámilo to vedenie Bellatoru, a na twitteri zverejnila aj fotku ako Davis práve podpisuje zmluvu. Phil vyhlásil, že sa veľmi teší zmene a, že sám seba považuje za najlepšieho a najviac dominantného zápasníka a grapplera ktorý kedy zápasil v MMA. Nebude teda na  škodu ak si ho zápasníci v poloťažkej váhe začnú všímať a dajú si naňho pozor.

 

Davis mal v UFC 13 zápasov  z ktorých iba 3prehral. Podarilo sa mu poraziť mená ako Glover Teixeira, Lyoto Machida, Vinny Magalhaes alebo Antonio Rogerio Nogueira. Získal aj skalp Alexandra Gustafssona , pre ktorého bola táto  prehra vôbec prvá v profi kariére, no neskôr sa spolu ocitli v jednom tíme. Patrí mu 7.miesto v rebríčku najlepších zápasníkov v poloťažkej váhe. Prezident Bellatoru  Scott Coker je určite spokojný, nakoľko Davis je pre divákov atraktívny bojovník s nemalou šancov na získanie titulu v pyramíde poloťažkej váhy. Pre Davisa už majú vytipovaných aj zopár možných súperov,  ktorých mená sa dozvieme v najbližších týždňoch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies