MR SR hľadá zástupcu NR SR pri Európskom parlamente

NETKY.SK • 14 August 2015, 11:54 • 2 min
MR SR hľadá zástupcu NR SR pri Európskom parlamente

BRATISLAVA - Kancelária Národnej rady SR dnes vyhlásila výberové konanie na pozíciu štátneho radcu, ktorý bude plniť funkciu zástupcu NR SR pri Európskom parlamente.

slovakia

left justify in out

"Obnovenie tejto funkcie je podmienené a úzko späté s výkonom polročného predsedníctva v Rade EÚ," píše sa v ozname, ktorý agentúre SITA sprístupnil odbor komunikácie s médiami a verejnosťou NR SR. Slovensko preberie polročné predsedníctvo v Rade Európskej únie 1. júla 2016.


Ako kancelária informuje, oznámenie o vyhlásení výberu na obsadenie štátnozamestnaneckého miesta zverejnili na portáli Profesia.sk a taktiež na webovej stránke NR SR. Okrem uchádzačov z oblasti štátnej správy majú možnosť prihlásiť sa do výberového konania aj zástupcovia tretieho sektora a ďalší záujemcovia z radov verejnosti. "Cieľom Kancelárie Národnej rady SR je pri danom výbere a obsadzovaní tejto štátnej funkcie zaručiť absolútnu transparentnosť, preto bude rozhodovanie na základe výsledkov kvalifikačných testov anonymné," uviedli.
Uchádzači a záujemcovia o ponúkanú funkciu sa môžu informovať na Osobnom úrade Kancelárie Národnej rady SR. Posledný termín podania prihlášky je 28. augusta.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies