Môžu za to vulgarizmy na sociálnych sieťach! Zronená biatlonistka Poliaková už nechce byť súčasťou štafiet SR

NETKY.SK • 16 Január 2019, 21:38 • 2 min
Môžu za to vulgarizmy na sociálnych sieťach! Zronená biatlonistka Poliaková už nechce byť súčasťou štafiet SR

RUPHOLDING - Biatlonistka Terézia Poliaková uvažuje nad tým, že v budúcnosti už nebude súčasťou slovenských štafiet na vrcholných podujatiach, akými sú Svetové poháre či majstrovstvá sveta. Dôvodom sú zosmiešňujúce komentáre aj vulgarizmy na sociálnych sieťach na jej adresu.

slovakia

left justify in out

"Nie je to príjemné, keď vám do správ nadávajú. Dosť ma to po pretekoch položilo," povedala 29-ročná rodáčka z Brezna. Jej tréner má na situáciu jasný pohľad.

 

"Odkazujem takým fanúšikom, ktorí nevedia udržať svoje emócie, aby si prepli televíziu na iný kanál. Nebudem trpieť, aby takto nadávali na našich športovcov. Keď budú ľudia ďalej reagovať nesprávne a vulgárne, tak už viac nepostavíme štafetu," myslí si Daniel Kuzmin.

Terézii Poliakovej nevyšli jej štarty v tohtosezónnych štafetách SR. V Holchfilzene na svojom úseku klesla z prvej na trinástu priečku, v Oberhofe zo šiesteho na trináste miesto. V sobotu ešte určite nastúpi v štafete na pretekoch Svetového pohára v Rupholdingu.

 

"Z mojej strany je smerom k nej veľká podpora. Mám radosť z tých, ktorí ju tiež podporili," poznamenala trojnásobná olympijská šampiónka Anastasia Kuzminová, ktorá dlhodobo patrí medzi svetovú biatlonovú elitu.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona