Možno vynechám celú jar, tvrdí zranený obranca Tesák

NETKY.SK • 18 Január 2017, 15:19 • 2 min
Možno vynechám celú jar, tvrdí zranený obranca Tesák

MOSKVA - Slovenský futbalový obranca Lukáš Tesák berie ukončenie angažmánu v ruskom klube Arsenal Tula s pokojom.

slovakia

left justify in out

Ako je známe, 31-ročnému rodáka zo Žiaru nad Hronom pred niekoľkými dňami oznámili, že si môže hľadať nové pôsobisko. Spolu s ním ukončilo pôsobenie v Tule ďalších 12 hráčov.

 

"Momentálne si stále doliečujem zranenie chrbta, takže k tejto veci nepoviem nič konkrétne. Najskôr sa chcem doliečiť a následne začnem riešiť futbalovú budúcnosť. V tejto chvíli nechcem riskovať. Bolesti sa môžu kedykoľvek vrátiť. Možno vynechám celú jarnú časť a úplne v poriadku budem až na konci tejto sezóny," vyhlásil Tesák v rozhovore pre Sovietský sport.


Aj keď 4-násobnému reprezentantovi Slovenska v Tule oznámili, že mu nebudú brániť v prípadnom odchode, v Arsenale mu stále plynie kontrakt platný do leta 2018. "Je to tak. Všetko sa môže náhle zmeniť. Musím sa dať zdravotne dokopy a nikto nepovedal, že sa nemôžem opäť vrátiť do prvého mužstva," dodal niekdajší hráč Torpeda Moskva či Zarie Lugansk.


Tesák sa od prípravného obdobia pred minuloročnými ME vo Francúzsku neobjavil v národnom tíme. Priznal, že stále má ambíciu obliecť si najcennejší dres. "Tréneri sa rozhodli, že ma na šampionát nevezmú, ale nehnevám sa. Nabrúsený môžem byť akurát na seba. Pravdepodobne som neukázal to, čo odo mňa chceli. Naďalej budem pokračovať v tvrdej práci, veď na budúci rok sú MS v Rusku," skonštatoval šikovný ľavák schopný nastúpiť v obrane aj záložnej formácii.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies