Mozaiková roláda. Gurmán Suroviny 500 g prerasteného bôčika, 150 g húb, 1 cibuľa, 50 g nasekanej kapie, 40 g hrášku, 3 vajcia, 1 dcl mlieka, olej, vegeta, soľ, mleté čierne korenie Príprava Mäso pomelieme, pridáme 1 PL vegety, 1 ČL soli, mlieko, dôkladn
Suroviny:
500 g prerasteného bôčika, 150 g húb, 1 cibuľa, 50 g nasekanej kapie, 40 g hrášku, 3 vajcia, 1 dcl mlieka, olej, vegeta, soľ, mleté čierne korenie
Príprava:
Mäso pomelieme, pridáme 1 PL vegety, 1 ČL soli, mlieko, dôkladne premiešame a necháme odstáť asi 1 hodinu v chladničke. Cibuľu speníme na oleji, pridáme huby, podusíme, dáme vajíčka a urobíme praženicu. Mäso rozložíme na mokrý igelit, urobíme si placku, na ňu nanesieme praženicu, hrášok a kapiu. Pomocou igelitu rolku zvinieme, preložíme na alobal. Konce alobalu dobre stočíme, položíme do plecha, vlejeme 1,5 dcl vody a upečieme. Môžeme podávať so zemiakovou kašou, alebo studenú s chlebom.
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies