Moyesa bude vyšetrovať Anglická asociácia

NETKY.SK • 8 Január 2014, 17:05 • 2 min
Moyesa bude vyšetrovať Anglická asociácia

LONDÝN - Tréner Manchestru United David Moyes nemá starosti len ohľadom zlých výsledkov v ostatnom období, najnovšie ho bude vyšetrovať aj Anglická futbalová asociácia (FA) pre údajné slovné útoky na rozhodcov.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatročný kouč povedal po utorkovom prvom stretnutí semifinále anglického Ligového pohára na pôde Sunderlandu (1:2), že jeho tím nehral len proti súperovi ale aj arbitrom. Škótsky kormidelník bol nasrdený na hlavného rozhodcu Andreho Marrinera za udelenie priameho kopu po zákroku Jonnyho Evansa, po jeho rozohratí nasledoval vlastný gól legendárneho Ryana Giggsa a vedenie domáceho tímu 1:0. "Ako mohol rozhodca odpískať faul, to nedokážem pochopiť. Jednoducho neviem, prečo," povedal Moyes.

Marriner neskôr odpískal proti "červeným diablom" aj pokutový kop za stavu 1:1, ktorý premenil Fabio Borini. "V tom momente sme sa všetci rozosmiali. Vyzeralo to, ako keby sme hrali proti súperovi aj proti rozhodcom," pokračoval rozhorčený rodák z Bearsdenu.

Manchester United prvýkrát po trinástich rokoch prehral tri súťažné zápasy po sebe. Okrem Sunderlandu nestačili Moyesovi zverenci predtým aj na Tottenham a Swansea.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies