Moyes verí Manchestru United aj proti obhajcovi trofeje

NETKY.SK • 22 Marec 2014, 13:26 • 2 min
Moyes verí Manchestru United aj proti obhajcovi trofeje

MANCHASTER - Piatkový žreb vyraďovacej časti Ligy majstrov pasoval anglický tím do úlohy protivníka Bayernu Mníchov.

slovakia

left justify in out

Tréner anglického futbalového klubu Manchester United David Moyes si je vedomý kvality štvrťfinálového súpera v podobe Bayernu Mníchov v rámci prebiehajúcej sezóny Ligy majstrov, verí však, že jeho zverenci môžu spôsobiť prekvapenie na úkor favorita a obhajcu trofeje. "Červení diabli" si vybojovali postup medzi elitných osem tímov cez grécky Olympiakos Pireus po stredajšom domácom víťazstve 3:0, v ktorom zmazali dvojgólové manko z úvodného duelu. Bavori prenikli do štvrťfinále cez londýnsky Arsenal a piatkový žreb pasoval United do úlohy ich protivníka.

 

"Bayern je obhajca titulu. V novodobej Lige majstrov úradujúci šampión ešte nikdy svoj triumf neobhájil, snáď sa nám podarí niečo dosiahnuť a potvrdiť túto štatistiku," uviedol kouč manchesterského klubu po žrebe vyraďovacej časti. "Čakajú nás veľké zápasy, pre nás je však veľká vec to, že sme boli v osudí. Málokto si myslel, že po prehre v Grécku eliminujeme Olympiakos," vyhlásil David Moyes a dodal: "Máme ťažkého súpera, ale stále sme v hre a budeme bojovať o úspech."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies