Moyes po nepresvedčivých výkonoch ManU: Zodpovednosť beriem na seba

NETKY.SK • 9 December 2013, 17:22 • 2 min
Moyes po nepresvedčivých výkonoch ManU: Zodpovednosť beriem na seba

LONDÝN - Tréner futbalistov Manchestru United David Moyes vzal na seba zodpovednosť za nepresvedčivé výsledky svojho tímu a jeho nevydarený vstup do novej sezóny.

slovakia

left justify in out

Na "červených diablov" sa zniesla vlna kritiky po tom, čo zaznamenali najhorší štart do ročníka za posledných 12 rokov a za posledné štyri dni si pripísali dve prehry. V stredu nestačili na Everton, ktorému podľahli 0:1 a rovnakým výsledkom sa skončil aj sobotňajší súboj s Newcastlom United. ManU patrí v tabuľke po 15 kolách deviate miesto.

"Hráči sa necítia najlepšie, sú predsa zvyknutí na víťazstvá. Keď nevyhrávame, trpíme. Každý očakáva, že vyhráme každý duel. Všetku zodpovednosť beriem na seba," cituje agentúra Reuters hlavného kormidelníka. Moyes sa okrem toho musel vyrovnať aj s viacerými zraneniami, ktoré oslabili mužstvo. Mimo hry sú obrancovia Nemanja Vidič, Patrice Evra a Chris Smalling. Japonský stredopoliar Šindži Kagawa by už mal byť po chorobe k dispozícii. "Šindži dnes trénoval a zajtra už zrejme bude ok," dodal Moyes.

United si vykompenzovali nepresvedčivé výkony v Premier League aspoň v Lige majstrov, v ktorej si už zabezpečili postup do jarného osemfinále. V utorok ich čaká posledné stretnutie v A-skupine proti Šachtaru Doneck.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies