Moyes nie je znepokojený, chce sa vrátiť na víťaznú koľaj

NETKY.SK • 4 Október 2013, 17:20 • 2 min
Moyes nie je znepokojený, chce sa vrátiť na víťaznú koľaj

MANCHESTER - Tréner anglického futbalového šampióna David Moyes bagatelizoval na piatkovej tlačovej konferencii najhorší vstup Manchestru United do sezóny za posledných 24 rokov.

slovakia

left justify in out

Podľa informácií agentúry Reuters nie je Moyes znepokojený zlým vstupom jeho tímu do nového ročníka Premier League. "Sme znepokojení len z toho, že sme nezvíťazili proti West Bromwich," vrátil sa tréner "červených diablov" k minulotýždňovej prehre 1:2 nad Old Trafforde. "Za víťazstvom v Premier League vedie dlhá cesta. Počas celej sezóny môžete vidieť neočakávané zmeny a my sme sa nevzdali priblíženiu sa k vrchným priečkam v tabuľke čo najskôr," dodal Moyes. Tri prehry z posledných štyroch ligových stretnutí prinútili fanúšikov "červených diablov" uvažovať o tom, či bývalý tréner Evertonu dokáže nahradiť úspechy Sira Alexa Fergusona. Podľa nich nemajú jeho vyjadrenia víťaznú mentalitu.

V sobotu čaká Manchester United súboj s posledným tímom tabuľky AFC Sunderland. Otázny je však štart Waynea Rooneyho, ktorý si v stredajšom dueli Ligy majstrov na ihrisku Šachtaru Doneck privodil zranenie holennej kosti. "Budeme sa koncentrovať na Premier League a pokúsime sa dostať späť na víťaznú koľaj," uviedol pred sobotňajším duelom David Moyes.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies