Moyes dostal za kritiku rozhodcov pokutu 8000 libier

NETKY.SK • 17 Január 2014, 16:52 • 2 min
Moyes dostal za kritiku rozhodcov pokutu 8000 libier

LONDÝN - Tréner Manchestru United David Moyes dostal od anglickej Futbalovej asociácie (FA) pokutu 8000 libier za jeho komentáre na adresu rozhodcov v prvom semifinále Ligového pohára so Sunderlandom (1:2). Zároveň ho FA varovala pred podobným správaním sa v budúcnosti, informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Moyes označil výkon rozhodcu Andreho Marrinera v dueli, ktorý sa hral 7. januára, za "hrozný" a "na smiech". Arbitrovi vyčítal najmä situáciu zo 45. minúty, keď udelil hosťom priamy kop, ktorý viedol k vlastnému gólu Ryana Giggsa. United síce vyrovnali krátko po zmene strán zásluhou Nemanju Vidiča, no o triumfe "čiernych mačiek" rozhodol v 65. minúte z penalty Fabio Borini.

"Pri incidente pred prvým gólom som si myslel, že rozhodca odpíska v náš prospech. Nemôžem uveriť, že udelil Sunderlandu priamy kop. Bolo to hrozné rozhodnutie," uviedol Moyes pre Sky Sports. "Museli sme sa na rozhodcoch iba smiať. Vyzerá to tak, že musíme hrať proti súperom a rovnako i proti nim."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies