Mousasi zdemoloval svojho súpera za niekoľko minúpt! K zisku titulu v Bellator FC potreboval iba dva zápasy

NETKY.SK • 7 Jún 2018, 15:25 • 2 min
Mousasi zdemoloval svojho súpera za niekoľko minúpt! K zisku titulu v Bellator FC potreboval iba dva zápasy

BRATISLAVA - Gegard Mousasi potreboval k zisku titulu v Bellator FC iba dva zápasy: Pôvodným hlavným zápasom na galavečeri Bellator 200 mal byť zápas Mirka Filipovica proti Markovi Huntovi, lenže po zranení chorvátskeho zápasníka museli zápas zrušiť. Kvôli tomu sa posunul predzápas Gegarda Mousasiho a Rafaela Carvalha na hlavný zápas večera.

slovakia

left justify in out

Mousasi bol minulý rok ešte zápasníkom UFC. Po šnúre 5 víťazných zápasov prešiel ku konkurenčnej organizácií Bellator. Zápasníkom UFC bol od roku 2013, nazbieral tam skóre 9 výhier a 3 prehry. V Bellatore porazil v prvom zápase Alexandra Shlemenka, v kontroverznom zápase po troch kolách na body. V druhom zápase už bojoval o titul 185 librovej divízie proti Rafaelovi Carvalhovi. Carvalho mal za sebou 14 vyhratých zápasov v rade, z toho 6 v Bellatore FC.

 

Na prekvapenie každého zápas trval iba necelé jedno kolo. Mousasi zdemoloval svojho súpera za 3 minúty a 35 sekúnd. Priebeh zápasu bol veľmi jednoduchý: ztrh, pozícia mount, ground and pound a koniec.

 

Mousasi pred zápasom povedal, že opasok dovezie do Holandska a tak aj bolo. Predtým sa to dvakrát nepodarilo Melvinovi Manhoffovi tak sa teda stal on prvým komu sa to podarilo.

 

Mousasi je prvým zápasníkom ktorému patrí opasok organizácie Strikeforce aj Bellator. O čom možno vie menej fanúšikov MMA je, že mu patrí viacero titulov aj v ďalších organizáciách. Sú to Cage Warriors a DREAM, v druhej menovanej mu dokonca patria dva tituly v dvoch rôznych váhach!

 

Najbližšie by sme ho mohli vidieť v zápase proti Rorymu McDonaldovi s ktorým sa už dlhší čas navzájom hecujú. Je to zápas ktorý si určite chce pozrieť veľa fanúšikov nakoľko sa jedná o dvoch veľmi skúsených šampiónov ktorý predvádzajú vždy veľmi kvalitné zápasy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona