Mourinhovi nevyšla snaha angažovať Lópeza z Realu

NETKY.SK • 25 December 2013, 15:43 • 2 min
Mourinhovi nevyšla snaha angažovať Lópeza z Realu

MADRID - Petr Čech zatiaľ jasnou jednotkou v Chelsea.

slovakia

left justify in out

Český futbalový brankár Petr Čech sa zatiaľ nemusí obávať o post jednotky v Chelsea. Real Madrid totiž odmietol uvoľniť Diega Lópeza do londýnskeho klubu. Tridsaťdvaročného gólmana angažoval biely balet na žiadosť svojho bývalého trénera a dnes kouča Chelsea Josého Mourinha začiatkom tohto roka. Za Real nastúpil López od príchodu v 33 stretnutiach La Ligy a vytlačil z postu jednotky Ikera Casillasa. Mourinho sa veľmi snažil získať obľúbeného hráča už počas januárového prestupového obdobia, rokovania sa však neskončili úspešne.

López už v Reale Madrid pôsobil v rokoch 2000 až 2007, väčšinou však hrával za B či C-tím. V minulosti rodák z Paradely chytal aj za Lugo, Alcorcón, Villrreal a Sevillu. V tejto sezóne nastúpil za Real v sedemnástich stretnutiach, v ktorých inkasoval 21 gólov a štyrikrát vychytal nulu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies