Mourinhovi hrozí trest za výroky o rozhodcoch

NETKY.SK • 5 Október 2015, 20:56 • 2 min
Mourinhovi hrozí trest za výroky o rozhodcoch

LONDÝN - Trénerovi FC Chelsea Londýn Josemu Mourinhovi hrozí trest zo strany anglickej Futbalovej asociácie (FA). Dôvodom sú jeho výroky na adresu rozhodcov po sobotňajšom domácom súboji Premier League proti Southamptonu (1:3).

slovakia

left justify in out

Mourinho v pozápasovom rozhovore pre Sky Sports povedal, že arbitri sa boja pískať jedenástky v prospech londýnskeho klubu. "Za stavu 1:1 bol jasný faul v šestnástke a opäť sme nedostali penaltu. Ak ma chce FA potrestať, nech ma potrestá. Aj tak nedáva tresty iným trénerom, iba mne," vyhlásil portugalský kouč. "Moji hráči si to zaslúžia, rovnako aj fanúšikovia Chelsea. Aj ja som fanúšik Chelsea. Opäť to zopakujem: rozhodcovia majú strach zapískať niečo v prospech Chelsea," dodal.

 

FA po týchto slovách začala voči Mourinhovi disciplinárne konanie. Kouč má čas do štvrtka do 18.00 h, aby svoje výroky vysvetlil.

Napriek neuspokojivým výsledkom v úvode sezóny Mourinhovi nehrozí v klube vyhadzov. Vedenie úradujúceho anglického majstra vyjadrilo v pondelok trénerovi plnú podporu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies