Mourinhovi dochádza trpezlivosť: Tottenham odmietol £38m ponuku za Modriča

NETKY.SK • 1 August 2012, 12:03 • 2 min
Mourinhovi dochádza trpezlivosť: Tottenham odmietol £38m ponuku za Modriča

Mourinhovi dochádza trpezlivosť Tottenham odmietol £38m ponuku za Modriča - Futbal LONDÝN - Tottenham odmietol zatiaľ poslednú ponuku Realu Madrid vo výške 38 miliónov libier za chorvátskeho reprezentanta Modriča. Vyzerá to, že nekonečná prestupová sága b

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Tottenham odmietol zatiaľ poslednú ponuku Realu Madrid vo výške 38 miliónov libier za chorvátskeho reprezentanta Modriča. Vyzerá to, že nekonečná prestupová sága bude pokračovať aj v novej sezóne. Avšak španielsky veľkoklub pohrozil, že stiahne svoju ponuku a definitívne upustí od svojho záujmu o hráča, keď Tottenham neupustí od svojej nekompromisnej vyjednávacej taktiky.

Modrič je jedným z hlavných cieľov José Mourinha počas letného prestupového obdobia, ale Spurs odmietli už niekoľko ponúk  španielskeho giganta. Tá posledná bola na 30 miliónov libier a ďalších 8 miliónov v dodatočných platbách počas trvania Modričovej zmluvy v Madride.

Predseda klubu, Daniel Levy, však stanovil Modričovu cenu na 40 miliónov libier a nie je ochotný spustiť ani penny z tejto sumy. Levy tiež povedal, že nie je spokojný s poslednou ponukou z Madridu, nakoľko chce viac peňazí hneď a menej v dodatočných platbách.

Odmietnutá ponuka je ďalšou ranou pre španielsky klub, keďže Modrič sa s Madridom už dohodol na podmienkach päťročnej zmluvy. Šéfovia kráľovského klubu však už odkázali kolegom do Londýna, že sa poobzerajú po iných alternatívach a jednou z možností je aj Wesley Sneijder z Interu Miláno.
Nech už Madrid myslí svoju hrozbu vážne alebo je to len trik, isté je, že Modričova nekonečná prestupová sága sa blíži k svojmu koncu.

Tottenham je skalopevne presvedčený o tom, že Modrič, ktorý má stále platnú zmluvu na ďalšie štyri roky, zostane v severnom Londýne, ak Madrid nezaplatí požadovanú cenu.
26-ročný hráč sa však zúfalo snaží opustiť White Hart Lane ešte pred novou sezónou a dúfa, že si oblečie dres Bieleho baletu. Modrič sa pustil do menšej vzbury tým, že bojkotuje predsezónne tréningy a taktiež aj klubové turné po USA.

Tottenham sa do Londýna vráti už dnes a André Villas-Boas bude chcieť vyriešiť túto záležitosť čo najrýchlejšie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies