Mourinhovi Čech nechýba, proti City pôjde do brány Chelsea Begovič

NETKY.SK • 10 August 2015, 12:04 • 2 min
Mourinhovi Čech nechýba, proti City pôjde do brány Chelsea Begovič

LONDÝN - Trénerovi futbalistov Chelsea Londýn Josemu Mourinhovi skúsený český brankár Petr Čech nechýba.

slovakia

left justify in out

Portugalský kormidelník si podľa vlastných slov poradí aj s absenciou belgickej jednotky "The Blues" Thibauta Courtoisa, ktorý v súboji 1. kola anglickej Premier League proti Swansea uvidel červenú kartu a svojmu tímu tak automaticky bude chýbať v nedeľňajšom šlágri na ihrisku Manchestru City.

 

"Petr nám nechýba. Máme totiž dvoch výborných brankárov," vyjadril sa Mourinho k osobe Čecha, ktorý po jedenástich rokoch v Chelsea prestúpil v lete do tímu mestského rivala Arsenalu.

 

Do brány Chelsea proti "Citizens" by sa mohol postaviť Bosniak Asmir Begovič, ktorý prišiel na Stamford Bridge v lete zo Stoke City, aby robil dvojku Courtoisovi. "Thibaut a Asmir sú obaja fantastickí brankári. Klubový manažment nič nepodcenil tým, že by nechal kúpu Čechovho náhradníka na poslednú chvíľu. Som rád, že na brankárskom poste máme vysokú kvalitu," dodal Mourinho, ktorého slová sprostredkovala agentúra Reuters.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies