Mourinho znevážil útočníkov Chelsea, nechce skončiť v Monaku

NETKY.SK • 25 Február 2014, 14:59 • 2 min
Mourinho znevážil útočníkov Chelsea, nechce skončiť v Monaku

PARÍŽ - "Eden Hazard je náš chlapec. Chceme, aby zostal ešte desať rokov, hodláme okolo neho vystavať celý tím a hrať jeho štýlom," prezradil portugalský kouč.

slovakia

left justify in out

Portugalský tréner futbalistov londýnskej Chelsea José Mourinho sa s prostorekosťou neokolkuje ani na oficiálnych fórach a teraz uniklo video, ktoré nasvedčuje, že v súkromí - hoci len zdanlivom - je ešte otvorenejší.

 

"Momentálne nemáme žiadneho strelca, to je veľký problém. V poriadku, je tu Eto'o, ale ten má tridsaťdva rokov, možno tridsaťpäť. Ktovie..." vyhlásil Mourinho v rozhovore so šéfom firmy Hublot na spoločenskej akcii vo švajčiarskom Nyone. "Special One" predpokladal, že ide o súkromnú debatu, lenže k záznamu sa dostala francúzska televízia Canal Plus a odvysielala ho. 

 

Mourinho prezradil, že riešením ofenzívy "The Blues" v lete nebude Radamel Falcao z Monaka. "Ja nemám Falcaa, on nemá mužstvo. Kto by chcel hrať pred tritisíc divákmi? Keď ja raz skončím v Monaku, tak to bude koniec mojej kariéry," vyhlásil tréner a prezradil aj to, že Zlatan Ibrahimovič z PSG je nereálny a Eden Hazard prípadnou výmenou za Edinsona Cavaniho takisto: "So Zlatanom je to nemožné, on je v Paríži spokojný. Viem to, pretože sme v kontakte. Eden je náš chlapec. Chceme, aby zostal ešte desať rokov, hodláme okolo neho vystavať celý tím a hrať jeho štýlom." 


Canal Plus pustil vyjadrenia 51-ročného kormidelníka do éteru pred stredajším prvým zápasom Chelsea vonku s Galatasaray Istanbul v osemfinále Ligy majstrov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona