Mourinho zatrhol hráčom zverejňovanie informácií na sociálnych sieťach

NETKY.SK • 2 Máj 2017, 16:58 • 2 min
Mourinho zatrhol hráčom zverejňovanie informácií na sociálnych sieťach

Manchester - Kormidelník futbalistov Manchestru United Jose Mourinho zaviedol pre svojich zverencov nové pravidlá týkajúce sa zverejňovania fotografií a iných citlivých informácií na sociálnych sieťach Twitter, Facebook, Snapchat a Instagram.

slovakia

left justify in out

Portugalského kormidelníka hnevá, koľko času trávia jeho hráči navštevovaním sociálnych sietí. Podľa nových pravidiel nebudú môcť od 48 hodín pred zápasom zverejňovať žiadne fotografie z tréningu a zakázané tiež bude publikovať obrázky z tímového autobusu.

 

Mourinho chce týmto krokom obmedziť únik informácií z "kuchyne" jeho tímu, predovšetkým v čase končiacej sa sezóny, v ktorej United bojujú v Premier League o priamu účasť v budúcej sezóne Ligy majstrov a okrem toho účinkujú aj v semifinále Európskej ligy UEFA. Portugalčan chce, aby sa jeho zverenci naplno koncentrovali na futbal a vytesnili z hláv bočné vplyvy vrátane aktivít na sociálnych sieťach.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies