Mourinho vymyslel hosťovanie Gerrarda v Chelsea

NETKY.SK • 21 Január 2015, 11:17 • 2 min
Mourinho vymyslel hosťovanie Gerrarda v Chelsea

LIVERPOOL - Tréner londýnskej Chelsea José Mourinho si zašpásoval s futbalovými fanúšikmi FC Liverpool, keď nadhodil tému hosťovania Stevena Gerrarda na Stamford Bridge.

slovakia

left justify in out

Dlhoročný kapitán "The Reds" dá po tejto sezóne zbohom najvyššej anglickej súťaži, už je dohodnutý na pôsobení v Los Angeles Galaxy v severoamerickej MLS. Portugalský kormidelník z jeho odchodu nemá radosť a od novinárov dostal otázku, či ho nepresvedčí, aby zostal. "Že by som ho prehovoril na hosťovanie?" reagoval Mourinho a schuti sa na svojom nápade zasmial.

 

"Nie som šťastný, že odchádza. Bol by som rád, keby si Premier League udržala najlepších futbalistov. Verím, že Steven má kvality na to, aby ešte pár rokov odohral na špičkovej úrovni," uviedol tréner konkurenčného klubu, ktorý sa Gerrarda zastal aj pred fanúšikmi Chelsea. Pred utorkovým prvým semifinálovým stretnutím anglického Ligového pohára (Capital One Cup) ich požiadal, aby si odpustili posmešky pripomínajúce pošmyknutie 34-ročného stredopoliara vo vzájomnom súboji Liverpoolu s Chelsea v závere minulého ročníka Premier League. Po Gerrardovom zaváhaní vtedy skóroval Demba Ba, "modrí" zvíťazili 2:0 a "červeným" pomedzi prsty unikol majstrovský titul. 

 

V utorok sa na Anfielde zrodila remíza 1:1, Gerrard hral do 70. minúty. Odveta je na programe v utorok 27. januára. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona