Mourinho tvrdí, že má takú prácu, akú chcú všetci

NETKY.SK • 5 Júl 2016, 14:39 • 2 min
Mourinho tvrdí, že má takú prácu, akú chcú všetci

LONDÝN - Portugalský futbalový tréner Jose Mourinho je podľa vlastných slov viac než pripravený na anabázu na lavičke Manchestru United, na ktorú zasadol v medzisezónnom období.

slovakia

left justify in out

"Mám prácu, akú chcú všetci, no nie každému sa to pošťastí. Nie som nervózny, ponuka prišla v správnom momente mojej kariéry. Chcem by súčasťou tohto klubu, tejto krajiny a súťaže," vyhlásil Mourinho na prvej tlačovej konferencii v úlohe lodivoda "červených diablov", citovala ho agentúra dpa. Jedným z jeho hlavných cieľov bude návrat United do Ligy majstrov: "V minulej sezóne sa do nej nekvalifikovali, čo ma frustruje. Manchester patrí do Ligy majstrov, v júli budúceho roka už nesmieme byť účastníkmi predkola Európskej ligy."

 

Bývalý kouč londýnskej Chelsea sa zameria na progres mladých hráčov z akadémie, v tomto smere si v predchádzajúcom pôsobisku vyslúžil kritiku. "Do A-mužstva som zaradil 49 mladíkov z liahní, ak si želáte, môžem vám dať zoznam," podotkol Mourinho.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona