Mourinho sa zastal Matiča, Sky obvinil zo zaujatosti, Chelsea sa odvolá

NETKY.SK • 23 Február 2015, 13:03 • 2 min
Mourinho sa zastal Matiča, Sky obvinil zo zaujatosti, Chelsea sa odvolá

LONDÝN - Stredopoliar Nemanja Matič mal podľa trénera futbalistov Chelsea Londýn Joseho Mourinha plné právo reagovať nahnevane po zákroku Ashleyho Barnesa v sobotňajšom ligovom zápase proti Burnley (1:1). Podľa informácie agentúry Reuters sa líder Premier League voči vylúčeniu srbského reprezentanta hodlá odvolať.

slovakia

left justify in out

Bývalý hráč MFK Košice videl červenú kartu v 70. minúte duelu po tom, čo si neudržal nervy a sotil na zem súperovho útočníka Barnesa, ktorý mu tesne predtým nepríjemne prišliapol nohu. "Futbal je o emóciách a Nemanja Matič mal právo ich neovládnuť," skonštatoval Mourinho pre Sky Sports a pokračoval: "Aké sú dôsledky Barnesovho konania? Žiadne. A následok pre Matiča? Mohol to byť koniec jeho kariéry. Bol to kriminálny zákrok."
     

Mourinho zároveň obvinil televíznu stanicu Sky Sports zo zaujatosti po tom, čo opísala niektorého kontroverzné momenty Diega Costu ako "zločiny". "Ak hovoríte o konaní Costu v zápase s Liverpoolom ako o zločine, potom by ste mali minimálne povedať, že to, čo spravil Barnes, je kriminálny zákrok. Inštitúcia Sky sa neospravedlnila Chelsea, Diegovi ani mne. Diego Costa dostal trojzápasový dištanc, Matič dopadne zrejme rovnako. Môžete mi povedať, koľko si ich podľa vás zaslúži?"
     

Kontroverzný Portugalčan sa vyjadril aj na adresu hlavného rozhodcu Martina Atkinsona, ktorý ich podľa jeho slov obral o penalty. "Najlepší hráči na svete robia chyby. Tento pán je jedným z najlepších arbitrov v európskom futbale, takže tiež sa môže mýliť. V zápase spravil štyri veľké chyby. Je ako právnik, ktorý je konzistentný kvôli tomu, že prehral 15 prípadov z 15. A takého právnika nechcete," dodal Mourinho.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies