Mourinho sa dohodol na ukončení spolupráce s Realom Madrid

NETKY.SK • 21 Máj 2013, 09:02 • 2 min
Mourinho sa dohodol na ukončení spolupráce s Realom Madrid

MADRID - Španielsky futbalový klub Real Madrid a tréner José Mourinho sa dohodli na predčasnom ukončení spolupráce.

slovakia

left justify in out

Portugalský kouč má platnú zmluvu s "bielym baletom" ešte na tri roky, ale po tejto sezóne opustí post šéfa realizačného tímu mužstva zo Štadióna Santiaga Bernabéua. Informoval o tom v pondelok na tlačovej konferencii prezident Realu Florentino Pérez.

"V rozhovoroch s naším trénerom Josém Mourinhom sme sa dohodli na predčasnom ukončení kontraktu po tejto sezóne. Obe strany sa zhodli, že teraz je ten správny čas zastaviť spoluprácu. Zatiaľ sme neoslovili žiadneho iného kouča. Vedenie klubu sa v nasledujúcich mesiacoch pokúsi nájsť adekvátnu náhradu," vyhlásil Pérez. 

Real uzavrie túto sezónu bez zisku trofeje. Otvoril ju síce primátom v národnom Superpohári, ale ten sa de facto udeľuje za úspech v predchádzajúcom ročníku, keďže sa v ňom stretávajú víťaz dlhodobej ligovej súťaže s víťazom národného pohára. Madridčania neuspeli v aktuálnom ročníku Primera División, kde skončia na druhom mieste za arcirivalmi z FC Barcelona, v Lige majstrov upútalo ich semifinálové stroskotanie na hráčoch nemeckej Borussie Dortmund a v piatok neuspeli ani vo finále národnej pohárovej súťaže (Copa del Rey). "Biely balet" v ňom prehral s mestským rivalom Atléticom Madrid 1:2 po predĺžení.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies