Mourinho Real Madrid teraz neprevezme, potvrdil prezident Perez

NETKY.SK • 18 December 2015, 15:50 • 2 min
Mourinho Real Madrid teraz neprevezme, potvrdil prezident Perez

MADRID - Návrat portugalského futbalového trénera Joseho Mourinha do Realu Madrid nie na programe dňa.

slovakia

left justify in out

Povedal to prezident 10-násobného európskeho šampióna Florentino Perez, informovala agentúra Reuters.

 

Mourinho viedol "biely balet" tri roky od 2010, vyhral s ním raz La Ligu a raz Španielsky kráľovský pohár. To sa považovalo za slabú bilanciu a sklamanie, preto musel odísť. Tréner Realu Rafael Benitez je pod tlakom, ani pod jeho vedením Real momentálne nevládne Primera Division. A hoci "pusinky" bez problémov postúpili do osemfinále Ligy majstrov 2015/2016, klub trápi najmä novembrový debakel 0:4 v El Clasicu.

 

"Nikto nemôže presne predvídať budúcnosť. Ale v tomto štádiu nie. Mám na neho dobré spomienky. Zdvihol našu hru a hrali sme trikrát semifinále Ligy majstrov. Finále nám ušlo len kvôli nedostatku šťastia. Teraz je ale trénerom Benitez a má našu úplnú dôveru. Mám veľký rešpekt aj pred Zinedinom Zidanom. Veľa ľudí mi stále ďakuje, že som ho sem priviedol. Raz bude skvelým trénerom Realu Madrid. Ale teraz ešte nie," odpovedal Perez jasne na otázku španielskeho rádia Cadena Ser o návrate "The Special One".

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona