Mourinho priznal záujem o Fábregasa

NETKY.SK • 6 Jún 2014, 15:19 • 2 min
Mourinho priznal záujem o Fábregasa

LONDÝN - Tréner futbalistov anglického klubu FC Chelsea José Mourinho priznal, že má záujem priviesť na Stamford Bridge Cesca Fábregasa.

slovakia

left justify in out

Ofenzívny univerzál Fábregas je na odchode z FC Barcelona, hoci má platnú zmluvu s "blaugranas" až do júna 2016. Nechtiac to prezradil Španielov reprezentačný i klubový spoluhráč Gerard Piqué na tlačovej konferencii. Médiá už dlhšie špekulovali, že ofenzívny univerzál Fábregas sa vráti na Ostrovy, kde už pôsobil v rokoch 2003 až 2011 v londýnskom Arsenale.

 

"Situáciu ohľadom Fábregasa pozorne sledujem. Myslím si, že chce odísť z Barcelony a má obrovský záujem vrátiť sa do Premier League, to je evidentné. Jeho podpis s Chelsea alebo iným anglickým klubom je však otázka budúcnosti, určite sa o tom nerozhodne dnes, zajtra či pred MS," citujú "Special One" Mourinha anglické médiá. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies