Mourinho pred štartom novej sezóny: Čaká nás náročná obhajoba titulu

NETKY.SK • 5 August 2015, 12:52 • 2 min
Mourinho pred štartom novej sezóny: Čaká nás náročná obhajoba titulu

LONDÝN - Obhajoba majstrovského titulu bude náročnejšia ako jeho zisk v uplynulej sezóne. To si myslí tréner futbalistov londýnskej FC Chelsea Jose Mourinho pred štartom nového ročníka anglickej Premier League.

slovakia

left justify in out

Londýnčania v sezóne 2014/15 kraľovali ostrovnému futbalu suverénnym spôsobom, keď z 38 duelov prehrali len trikrát. V konečnom zúčtovaní napokon vyhrali súťaž o osembodovým náskokom pred Manchestrom City. "Vlani sme zareagovali na fakt, že nám titul unikol tým, že sme angažovali Costu s Fabregasom. Tento rok môžete vidieť podobnú reakciu v Arsenale, Liverpoole či Manchestri United. Všetky tieto tímy sa výrazne posilnili a najmä preto nás čaká náročná obhajoba titulu," povedal Mourinho pre britskú televíziu Sky Sports.

 

Portugalský kouč dodal, že kvalitní hráči budú pôsobiť aj v ostatných tímoch. "Bývalo zvykom, že najlepší hráči z tej ktorej krajiny opúšťali svoje tímy len pre tie najlepšie zahraničné kluby. Teraz je to iné, kvalita prichádza aj do tých menších klubov. Budúca sezóna bude určite vyrovnanejšia ako tá predchádzajúca," dodal Mourinho.

 

Jeho zverenci nastúpia na úvodný zápas novej sezóny v sobotu 8. augusta, ich súperom v 1. kole Premier League 2015/2016 bude waleský tím Swansea City.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies