Mourinho pravdepodobne dostane za správanie pokutu

NETKY.SK • 22 Október 2013, 10:49 • 2 min
Mourinho pravdepodobne dostane za správanie pokutu

LONDÝN - Tréner FC Chelsea José Mourinho musí vysvetliť disciplinárnej komisii anglickej Futbalovej asociácie (FA) svoje správanie v sobotňajšom stretnutí Premier League proti Cardiffu (4:1).

slovakia

left justify in out

FA otvorila proti portugalskému kormidelníkovi disciplinárne konanie pre nevhodné prejavy. V sobotu na Stamford Bridge bolo niekoľko kontroverzných situácií a hlavný rozhodca Anthony Taylor poslal Mourinha na posledných dvadsať minút na tribúnu. Koučovi sa nepáčili viaceré rozhodnutia arbitra.

Mourinho si sadol na tribúnu medzi fanúšikmi, ale jeho frustrácia bola očividná. Už pred jeho vylúčením dala Chelsea kontroverzný gól, keď Eden Hazard skóroval po tom, čo Samuel Eto´o proti pravidlám vypichol loptu brankárovi Davidovi Marshallovi. Mourinho má čas do štvrtkového podvečera, aby reagoval na obvinenia a obhájil sa pred disciplinárnou komisiou. Vzhľadom na povahu priestupku môže Mourinho očakávať skôr finančný trest ako zápasový dištanc. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona