Mourinho povzbudzuje PSG pred duelom v Barcelone

NETKY.SK • 10 Apríl 2013, 09:55 • 2 min
 Mourinho povzbudzuje PSG pred duelom v Barcelone

PARÍŽ - Tréner Realu Madrid José Mourinho vyhlásil, že v stredajšej odvete štvrťfinále futbalovej Ligy majstrov medzi FC Barcelona a Parížom Saint-Germain bude držať palce francúzskemu klubu. PSG čaká v stredu večer na Nou Campe náročná úloha, v prvom stretnutí v Parku princov sa totiž zrodila remíza 2:2.

slovakia

left justify in out

Portugalský kormidelník Mourinho sa netají, že je nepriateľom Barcelony číslo jeden, a svojský štýl nezaprel ani pred stredajším zápasom. "V Paríži mám mnoho priateľov, v Barcelone žiadneho," odpovedal plynulou francúzštinou bývalý kouč FC Chelsea či Interu Miláno na otázku, koho bude podporovať v súboji lídrov domácich ligových súťaží.

"Biely balet" si v utorok zabezpečil postup do semifinále Ligy šampiónov, V Istanbule síce prehral s Galatasaray 2:3, ale minulý týždeň zvíťazil doma jednoznačne 3:0 a kvalifikoval sa medzi kvarteto najlepších mužstiev "starého kontinentu".

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona