Mourinho potvrdil, že Higuaín zostáva v Reale Madrid

NETKY.SK • 7 Máj 2012, 13:22 • 2 min
Mourinho potvrdil, že Higuaín zostáva v Reale Madrid

Mourinho potvrdil, že Higuaín zostáva v Reale Madrid - Futbal MADRID – Tréner Realu Madrid, José Mourinho, odkázal svojmu bývalému zamestnávateľovi do Chelsea, že Gonzalo Higuaín nie je na predaj. Blues boli spájaní s prestupom argentínskeho útočníka (£ 3

slovakia

left justify in out

imgMADRID – Tréner Realu Madrid, José Mourinho, odkázal svojmu bývalému zamestnávateľovi do Chelsea, že Gonzalo Higuaín nie je na predaj.

Blues boli spájaní s prestupom argentínskeho útočníka (£ 35m), ktorý v tejto sezóne stratil miesto v základnej zostave Madridu, keď Mourinho uprednostňoval Karima Benzemu.

Bohatý Paris Saint-Germain má taktiež záujem o hráča, a ich hviezda a Higuaínov reprezentačný spoluhráč, Javier Pastore, nedávno prezradil, že s ním hovoril o možnom prestupe.

Ale Mourinho poprel špekulácie a pre ABC povedal: "Higuaín zostáva u nás. Zostane v Madride, pretože nechcem, aby odišiel. Má zmluvu, ktorá platí ešte mnoho ďalších rokov. Nie je z tých hráčov, ktorí prišli pred rokom a málo zarábajú, zarába rovnako ako ostatní. Aj keby kluby ponúkali 40, 50 alebo 60 miliónov eur, tak ho nepredáme. Moji dvaja útočníci pre budúcu sezónu budú Benzema a Higuaín."

Higuaín v tejto sezóne strelil zatiaľ 22 gólov v 34 zápasoch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies