Mourinho poprel tvrdenia o zastrašovaní tínedžerov, ktorí ho nahrali

NETKY.SK • 23 Október 2015, 16:34 • 2 min
Mourinho poprel tvrdenia o zastrašovaní tínedžerov, ktorí ho nahrali

LONDÝN - Futbalový tréner José Mourinho poprel tvrdenia o zastrašovaní dvoch tínedžerov, ktorí si ho nahrali na mobil. Na videonahrávke kouč FC Chelsea strká do jedného z nahrávajúcich chlapcov v okamihu, keď kráčal po Knightsbrigde v Londýne.

slovakia

left justify in out

Nahrávku publikoval britský bulvárny denník The Sun. Hovorca klubu Steve Atkins uviedol, že bolo porušené Mourinhovo právo na súkromie: "Zaznamenali sme dve správy o tom, ako bol José nafilmovaný na mobil," povedal Atkins a dodal: "Dvaja tínedžeri ho sledovali od jeho domu dobrých 20 minút a neustále ho vyrušovali. Mourinho i predstavitelia Chelsea sú presvedčení, že takéto správanie prekračuje hranice."

 

Atkins tvrdí, že správy o zastrašovaní chlapcov sú nepravdivé a právny zástupca trénera Chelsea ich bude pozorne monitorovať. Mourinho zdôraznil, že stratil akýkoľvek rešpekt k médiám, ktoré porušili jeho právo na súkromie.

 

Odmietol dokonca odpovedať na futbalové otázky. "Budem sa správať k vašim šéfom tak, ako sa správali oni ku mne. Bez rešpektu. Nebudem odpovedať na žiadne futbalové otázky. V rámci mojej práce viem prijať akúkoľvek kritiku, aj tu hlúpu. Ale môj osobný život a veci, ktoré ste zverejnili, sa mi nepáčia, takže máte odlišný názor na profesionálne vzťahy," reagoval Mourinho.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies