Mourinho po zakopnutí v úvode Premier League kritizoval lekárku

NETKY.SK • 9 August 2015, 12:25 • 2 min
Mourinho po zakopnutí v úvode Premier League kritizoval lekárku

LONDÝN - Tréner futbalistov Chelsea Londýn Jose Mourinho dúfal, že oslávi podpis nového štvorročného kontraktu víťazstvom na Stamford Bridge.

slovakia

left justify in out

Napokon však bol rád, že sa jeho tím nestal prvým obhajcom titulu v Premier League, ktorý začne novú sezónu prehrou. "The Blues" remizovali so Swansea City 2:2, keď viac ako pol hodinu dohrávali s desiatimi hráčmi bez vylúčeného brankára Thibauta Courtoisa.

 

Mourinho na pozápasovej tlačovej konferencii nekritizoval svojich hráčov, ale pustil sa do lekárskeho tímu na čele s Evou Carneirovou. Portugalčana nahnevala situácia zo záveru zápasu, keď ostal na zemi ležať belgický stredopoliar Eden Hazard a lekársky tím Chelsea ho išiel na ihrisko ošetriť. Hráč tak musel ísť automaticky za čiaru a domáci boli krátko dvojnásobnom oslabení, pričom takmer inkasovali. "Nebol som spokojný s mojím lekárskym tímom. Musia citlivejšie posúdiť situáciu. Konali impulzívne a vbehli na ihrisko neuvážene. Majú tam ísť len keď je hráč vážne zranený a bol som si istý, že Eden nemal vážny problém," kritizoval Mourinho.

 

K rozhodcom sa tentokrát vyjadriť odmietol, aj keď sa mu nepáčila situácia, keď Courtois v 52. minúte v šestnástke fauloval Bafetimiho Gomisa. Rozhodca Michael Oliver nariadil jedenástku, Belgičana vylúčil a faulovaný Gomis z bieleho bodu vyrovnal na 2:2. "K rozhodcom sa nebudem vyjadrovať. Prvýkrát sa pokúsim ovládať sám seba. Je to prvý deň, kedy nás takto potrestali, ale nebol by to prvý deň, čo by som si otvoril ústa," povedal Mourinho. Hráči Swansea sa mohli stať len druhým tímom z Premier League, ktorý počas pôsobenia portugalského kouča v Chelsea dokázal vyhrať na Stamford Bridge. Minulý rok v apríli sa to podarilo Sunderlandu.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona