Mourinho ostro kritizoval kvalitu trávnika v Rostove

NETKY.SK • 8 Marec 2017, 18:24 • 2 min
Mourinho ostro kritizoval kvalitu trávnika v Rostove

LONDÝN - Tréner anglického futbalového klubu Manchester United Jose Mourinho ostro kritizoval kvalitu trávnika pred štvrtkovým úvodným osemfinálovým stretnutím Európskej ligy UEFA na ihrisku ruského FC Rostov.

slovakia

left justify in out

Portugalský kormidelník uviedol, že trávnik je v rovnakom stave, na akom odmietli jeho zverenci v Číne odohrať počas minulého leta prípravné stretnutie s Manchestrom City. "Viem, že musíme, ale je ťažké uveriť, že budeme hrať na takomto trávniku, ak ho tak vôbec môžeme nazvať," povedal Mourinho.

 

Tréner "červených diablov" sa zároveň vyjadril, že pre nekvalitu trávnika asi nebude riskovať nasadenie útočníka Henricha Mchitarjana, ktorý sa do hry vracia po zranení. "Neviem, či bude Mchitarjan hrať. Neviem, akú zostavu nasadím. Musím veľmi premýšľať, pretože som očakával lepší trávnik," citovala Mourinha oficiálna klubová stránka.

 

Portugalčan prezradil, že do súboja s Rostovom nastúpi Zlatan Ibrahimovič. Švédsky kanonier dostal v anglickej lige trojzápasový dištanc za incident s Tyroneom Mingsom v sobotňajšom ligovom dueli proti Bournemouthu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies