Mourinho o treste: Môžem byť rád, že nemám elektronický náramok

NETKY.SK • 16 Október 2015, 10:21 • 2 min
Mourinho o treste: Môžem byť rád, že nemám elektronický náramok

LONDÝN - Tréner futbalistov londýnskej FC Chelsea Jose Mourinho označil pokutu za kritiku rozhodcov za hanbu. Disciplinárna komisia Anglickej futbalovej asociácie (FA) potrestala portugalského kouča finančnou pokutou 50.000 libier (68.000 eur) a lavičkovým dištancom na jeden zápas.

slovakia

left justify in out

Mourinho si vyslúžil trest za kritiku rozhodcov po prehre so Southamptonom. Povedal, že rozhodcovia sa boja odpískať pokutové kopy v prospech úradujúcich šampiónov Premier League. "Môžem byť rád, že nemám elektronický náramok ako kriminálnik. Myslím, že výška pokuty je absolútnou hanbou," citovala agentúra Reuters Mourinha.

 

Súčasťou trestu od FA je aj varovanie, že ak sa Portugalčan dopustí ďalších neprimeraných vyjadrení na adresu arbitrov, nebude môcť sledovať zápasy svojho tímu ani z hľadiska a dostane zákaz vstupu na štadión.

 

Chelsea je po katastrofálnom štarte do sezóny v tabuľke až na 16. mieste. Na lídra súťaže Manchester City strácajú Londýnčania desať bodov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona