Mourinho nevidí problém v sume za Neymara, ale v prípadných dôsledkoch

NETKY.SK • 3 August 2017, 15:04 • 2 min
Mourinho nevidí problém v sume za Neymara, ale v prípadných dôsledkoch

MANCHESTER - Parížsky Saint-Germain sa chystá zaplatiť FC Barcelona astronomických 222 milión eur za brazílskeho útočníka Neymara, čo z neho spraví jasne najdrahšieho hráča v dejinách futbalu.

slovakia

left justify in out

Podľa renomovaného portugalského trénera Josého Mourinha je výška prestupovej sumy za 25-ročného kanoniera v poriadku. Doterajšie maximum drží jeho francúzsky zverenec Paul Pogba, za ktorého anglický Manchester United vlani vysolil 105 miliónov eur.

 

"Keď sme ho získali, vravel som, že nie je drahý. Sú nimi tí, ktorí stoja veľa, ale nemajú požadovanú kvalitu. Teraz bude viac hráčov stáť sto, päťdesiat, šesťdesiat miliónov - to je problém. Nemyslím si, že Neymar je drahý. Ide o jedného z najlepších hráčov na svete, komerčne je tiež veľmi atraktívny. Problémom nie je Neymar - problémom sú dôsledky," uviedol Mourinho.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona