Mourinho nepodľahne rivalite s Guardiolom

NETKY.SK • 31 Máj 2016, 17:47 • 2 min
Mourinho nepodľahne rivalite s Guardiolom

LISABON - Nový tréner futbalistov Manchesteru United Jose Mourinho uviedol, že sa nebude sústrediť na rivalitu s bývalým sokom z FC Barcelona Pepom Guardiolom. Ten od budúcej sezóny povedie klub z rovnakého mesta Manchester City.

slovakia

left justify in out

Mourinho a Guardiola v minulosti zvádzali taktické a mediálne súboje v španielskej Primera Division v čase, keď portugalský kormidelník viedol Real Madrid a Španiel bol šéfom realizačného tímu Kataláncov.

 

"V Španielsku mali naše vzájomné súboje väčší zmysel, pretože dokázali ovplyvniť cestu za titulom. Keď sa však v Premier League zameriame len na Manchester City, tak môže titul získať niekto iný," povedal Mourinho podľa agentúry AP.

 

Počas prednášky na Lisabonskej univerzite ešte Mourinho prezradil, že na Old Trafford nezoberie ani jedného portugalského futbalistu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies