Mourinho naznačil Eto'ov sobotňajší debut v Premier League

NETKY.SK • 13 September 2013, 20:30 • 2 min
Mourinho naznačil Eto'ov sobotňajší debut v Premier League

LONDÝN - Tréner anglického futbalového klubu José Mourinho FC Chelsea má v úmysle dať v sobotňajšom stretnutí 4. kola tamojšej najvyššej súťaže Premier League na pôde FC Everton príležitosť na kariérny debut v súťaži kamerunskému útočníkovi Samuelovi Eto'ovi.

slovakia

left justify in out

Portugalský kormidelník uviedol, že 32-ročný zakončovateľ bude figurovať na súpiske pre predmetný duel. "Vyberiem ho do zoznamu hráčov pre sobotňajšie stretnutie. Ak ste vybratí a ste útočník, obvykle aj nastúpite. Buď zápas začnete na trávniku s úvodným výkopom alebo z neho schádzate so záverečným hvizdom ako striedajúci hráč," vyhlásil Mourinho. Na adresu kamerunskej posily dodal: "Je teda na mieste očakávať, že Samuel odohrá prvé minúty za Chelsea. Po technickej stránke je na dobrej úrovni, vhodne sa pohybuje, je inteligentný. Som si istý, že zapadne do systému, ktorým sa chceme v rámci Premier League prezentovať."

Samuel Eto'o prestúpil do tímu "The Blues" v závere augusta z ruského Anži Machačkala a podpísal kontrakt na jednu sezónu. Počas spoločného pôsobenia Eto'a a Mourinha v Interi Miláno sa tento taliansky klub radoval v roku 2010 z triumfu v Lige majstrov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies