Mourinho: Náš výkon by som na stupnici 0-10 ohodnotil známkou -1

NETKY.SK • 27 September 2015, 16:45 • 2 min
Mourinho: Náš výkon by som na stupnici 0-10 ohodnotil známkou -1

NEWCASTLE – Tréner Chelsea José Mourinho ohodnotil výkon svojich zverencov proti Newcastlu známkou -1 z 10 možných bodov. Chelsea opäť nedokázala zvíťaziť a na poslednú chvíľu zachraňovali bod za remízu 2-2.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatdvaročný tréner musel byť rád, že sa striedajúcim hráčom v druhom polčase podarilo zmazať dvojgólové manko a získať aspoň bod za remízu. Avšak po výkone svojho tímu v prvom polčase v šatni zúril.

 

"Výkon v prvom polčase bol hrozný, na stupnici 0-10 sme boli -1. Hrali sme príšerne! Počas polčasovej prestávky som hráčom povedal, že mi je ľúto, že môžem striedať iba trikrát, lebo by som potreboval aspoň šesť striedaní."

Góly Ayozeho Pereza (42.min) a Georginia Wijnalduma (60.min) dostali Newcastle do vedenia 2-0 a všetko nasvečovalo tomu, že si domáci pripíšu prvú výhru v sezóne. Hostia však v závere zápasu dali do toho všetko a striedajúci hráči Ramires (79.min) a Willian (86.min) zabezpečili Chelsea bod za remízu 2-2.

 



Mourinho po zápase povedal, že sa teraz pokúsi pochopiť, čo bolo príčinou ich otrasnej hry v prvom polčase. "V druhom polčase sme hrali veľmi dobre," povedal. "Ramires a Willian oživili hru, priniesli väčšiu intenzitu a boli oveľa dynamickejší. Newcastle sa s tým nedokázal vyrovnať. Musím sa snažiť pochopiť, prečo tím dokáže hrať jeden polčas neuveriteľne zle a veľmi dobre v druhom. V prvom polčase sme boli zlí v každom aspekte zápasu. Príliš mnoho slabých individuálnych výkonov vyústilo nášho zlého výkonu."

 

Chelsea patrí po siedmych kolách prekvapujúco až 15.miesto v Premier League, keď na svojom konte má len osem bodov a na vedúci Manchester United stráca už ďalších osem. Len pre porovnanie, v minulej sezóne mal londýsky tím po siedmom kole na konte už 19 bodov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona