Mourinho "na odstrel", majster doma padol s Liverpoolom 1:3 v 11. kole

NETKY.SK • 31 Október 2015, 15:48 • 2 min
Mourinho "na odstrel", majster doma padol s Liverpoolom 1:3 v 11. kole

LONDÝN - V šlágri sobotňajšieho programu 11. kola anglickej futbalovej Premier League prehrala Chelsea Londýn doma s FC Liverpool 1:3.

slovakia

left justify in out

V drese "The Reds" odohral celý zápas kapitán slovenskej reprezentácie Martin Škrtel.
      

Na Stamford Bridge mali domáci raketový nástup a už v 4. minúte po peknom centri Cesara Azpilicuetu nechytatelne hlavičkoval do siete hostí Ramires. Liverpool sa snažil v ďalšom priebehu o odpoveď, no vyrovnal až v nadstavenom čase prvého polčasu. To Philippe Coutinho ukázal individuálne majstrovstvo a krásnou technickou strelou spoza šestnástky vyrovnal. Brazílčan v drese hostí strelil druhý gól v zápase aj v 74. minúte, keď sa dobre zorientoval v šestnástke a ďalšou peknou strelou dostal jeho tím do vedenia. Dielo skazy pre domácich dokonal po individuálnej akcii v 83. minúte Christian Benteke.
      

Majster Chelsea mal veľmi zlý štart do sezóny a portugalský tréner Jose Mourinho je pod silným tlakom odvolania. "The Blues" prehrali v lige už šiesty zápas. Britské médiá tvrdia, že práve duel s LFC mal rozhodnúť o jeho budúcnosti v klube ruského miliardára Romana Abramoviča. To nemecký kouč Liverpoolu Jürgen Klopp už získal aj prvú výhru v lige po predchádzajúcich remízach s Tottenhamom a Southamptonom. Na konte má aj triumf v osemfinále Ligového pohára nad FC Bournemouth 1:0.
 

Premier League - 11. kolo:
Chelsea Londýn - FC Liverpool 1:3 (1:1)
Góly: 4. Ramires - 45.+3 a 74. Coutinho, 83. Benteke, 41.577 divákov.
      /M. Škrtel (Liverpool) odohral celý zápas/
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona