Mourinho mení prezývku na Happy One

NETKY.SK • 10 Jún 2013, 17:46 • 2 min
 Mourinho mení prezývku na Happy One

LONDÝN - Nový tréner aktuálneho víťaza futbalovej Európskej ligy UEFA londýnskeho klubu FC Chelsea José Mourinho po svojom návrate na Britské ostrovy netají, že je nesmierne šťastný. Svojský Portugalčan futbalovej verejnosti známy aj ako "Special One" dokonca vyhlásil, že odteraz zmení svoju prezývku na "Happy One".

slovakia

left justify in out

"Musím si vybrať prezývku na blížiace sa nové obdobie v mojej kariére. Som neskutočne šťastný, preto by mala padnúť voľba na 'Happy One'," vyhlásil na pondelkovej tlačovej konferencii Mourinho.

Päťdesiatročný odborník sa dohodol na predčasnom ukončení spolupráce s Realom Madrid a na lavičke Chelsea pred pár dňami nahradil odchádzajúceho Rafaela Beníteza. Mourinho už viedol "The Blues" v rokoch 2004 až 2007. Po jeho odchode zo Stamford Bridge do Interu Miláno trénovalo A-mužstvo Chelsea až sedem koučov. "Čas neuveriteľne letí. Zdá sa, že je to len niekoľko dní, ale prvýkrát som prebral Chelsea pred deviatimi rokmi. Nič sa však nezmenilo, mám stále najvyššie ambície, zostal som rovnakou osobnosťou plnou emócií. Prvýkrát v kariére som na mieste, ktoré skutočne milujem. V predchádzajúcich pôsobiskách som si musel budovať vzťah ku klubu, ale s Cheslea je to iné," zdôraznil Mourinho na tlačovej konferencii pred 250 zástupcami médií z celého sveta. José Mourinho s Londýnčanmi dvakrát triumfoval v Premier League, získal FA Cup a dva Ligové poháre. Počas troch sezón sa s FC Chelsea dvakrát dostal do semifinále Ligy majstrov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies