Mourinho je presvedčený, že Ibrahimovič zostane v Manchestri United

NETKY.SK • 10 Február 2017, 18:35 • 2 min
Mourinho je presvedčený, že Ibrahimovič zostane v Manchestri United

MANCHESTER - Tréner Jose Mourinho je presvedčený, že Zlatan Ibrahimovič predĺži kontrakt s anglickým futbalovým klubom Manchester United.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročný švédsky útočník nastúpil v prebiehajúcej sezóne vo všetkých súťažiach na 33 zápasov a strelil už 20 gólov. Do tímu United prišiel vlani v lete ako voľný hráč z francúzskeho Paríža St. Germain a podpísal kontrakt na jeden ročník. V zmluve je však zakotvená aj opcia na ďalší rok.

 

"Prišiel s úmyslom zostať tu dva roky a v prvom sa mu darí lepšie, ako sme očakávali. Vie, že v nasledujúcej sezóne sa pokúsime opäť zlepšiť a chceme ju zdieľať s ním, pretože to bude možno jeho posledná sezóna v kariére na najvyššej úrovni," povedal Mourinho.

 

Ibrahimovič sa vďaka gólu v uplynulom zápase s Leicestrom stal najstarším hráčom Premier League, ktorý strelil v jednej sezóne aspoň 15 zásahov. Mourinho si je istý, že v drese "červených diablov" bude strašiť súperov aj v nasledujúcom ročníku.

 

"Som presvedčený, že zostane. Ani s jeho rodinou nie je problém. Ponúkam mu extra voľné dni, aby mohol ísť do Švédska, ale on ich nikdy nevyužije," dodal portugalský kouč pre agentúru AP.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona