Mourinho je génius, tvrdí pred osemfinále s Chelsea kouč PSG Blanc

NETKY.SK • 13 Február 2015, 11:47 • 2 min
Mourinho je génius, tvrdí pred osemfinále s Chelsea kouč PSG Blanc

PARÍŽ - Tréner futbalistov Paríž St. Germain Laurent Blanc označil pred budúcotýždňovým prvým zápasom osemfinále Ligy majstrov proti Chelsea súperovho kouča Joseho Mourinha za "génia".

slovakia

left justify in out

Vďaka vypadnutiu už v januárovom šestnásťfinále FA Cupu má totiž teraz londýnsky klub voľný víkend a dostatok času pripraviť sa na prvý duel vyraďovačky LM v Paríži.

 

"Náš súboj v Lige majstrov s Chelsea? Mourinho je génius...," povedal Blanc v rozhovore pre francúzske periodikum L'Equipe. "Vypadli z FA Cupu po prehre s Bradfordom 2:4, čo im teraz umožnilo celý týždeň sa pripravovať iba na zápas proti nám. Len si predstavte to cunami kritiky, ak by PSG prehral podobný zápas."

 

Chelsea vlani vyradila v Lige majstrov Paríž St. Germain vo štvrťfinále, keď po prehre 1:3 na pôde súpera vyhrala doma 2:0.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies