Mourinho i jeho asistent odmietli obvinenia FA

NETKY.SK • 29 Apríl 2014, 11:59 • 2 min
Mourinho i jeho asistent odmietli obvinenia FA

LONDÝN - Tréner FC Chelsea Jose Mourinho spolu s asistentom Rui Fariom v pondelok odmietli obvinenia zo strany Anglickej futbalovej asociácie (FA). Obaja Portugalčania sa podľa disciplinárnej komisie FA počas a po zápase, v ktorom Londýnčania 19. apríla šokujúco nestačili na posledný Sunderland, previnili voči viacerým pravidlám.

slovakia

left justify in out

Chelsea po výsledku 1:2 ukončila 77-zápasovú sériu na domácom trávniku bez prehry. Víťazný gól strelili "čierne mačky" zo značky pokutového kopu. Po jeho nariadení si nervy na uzde neudržal Faria, ktorý verbálne a vulgárne napadol štvrtého arbitra. Mourinho ihneď po zápase prišiel za hlavným rozhodcom Mikeom Deanom a sarkasticky mu poďakoval za jeho výkon. Rovnakú rétoriku mal aj na pozápasovej tlačovej konferencii, na ktorej napadol šéfa rozhodcovskej únie Mikea Rileyho. "Obaja v posledných týždňoch odvádzajú skutočne skvelú prácu. Najmä čo sa týka v rozhodovaní a nasadzovaní arbitrov na zápasy tímov, ktoré bojujú o titul," zneli Mourinhove slová plné sarkazmu.

 

Obaja portugalskí tréneri obvinenia odmietli a požiadali FA, aby na ďalšom pojednávaní nemuseli byť prítomní osobne. Mourinho mal naposledy problémy s FA začiatkom apríla, keď neuniesol prehru s Aston Villou a vykázali ho na tribúnu. Vtedy za svoje správanie dostal pokutu 8000 libier.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies