Mourinho FC Chelsea neopustí, tvrdí jeho agent

NETKY.SK • 6 November 2015, 10:24 • 2 min
Mourinho FC Chelsea neopustí, tvrdí jeho agent

LONDÝN - Agent trénera anglického tímu FC Chelsea Josého Mourinha vylúčil možný odchod portugalského kormidelníka, a to napriek zlému štartu do sezóny 2015/2016.

slovakia

left justify in out

Jorge Mendes vyslovil pochybnosť o tom, že by vedenie "The Blues" dokázalo nájsť za rodáka zo Setúbalu lepšiu náhradu, ktorú by hráči podporovali do takej miery ako práve 52-ročného súčasného trénera mužstva. Mourinhovú pozíciu na Stamford Bridge by mala ohroziť doterajšia nelichotivá bilancia: obhajca majstrovského titulu prehral až poltucet zápasov z 11 stretnutí nového ročníka najvyššej anglickej súťaže. Mendes plne dôveruje Mourinhovi a je presvedčený o tom, že dokáže momentálnu situáciu zvrátiť k spokojnosti všetkých. "Nepotrebuje nikomu nič dokazovať. Vie, čo robí. Mnoho ľudí hovorí o jeho odchode, ale niečo také sa nestane. Všetko dokáže vyriešiť. Je najlepší," prezradil Mendes pre BBC Sport.

 

Tlak vyvíjaný na Mourinha sa stredajším víťazstvom 2:1 nad Dynamom Kyjev v Lige majstrov o niečo zmenšil. Chelsea má naďalej dobrú šancu dostať sa do vyraďovacej fázy LM.

 

Problémom pre "Special One" by mohol byť nadchádzajúci víkendový zápas anglickej Premier League proti Stoke City, ktorý by mal napovedať viac o budúcnosti charizmatického trénera.

 

Agent poukázal na fakt, že kam Mourinho prišiel, tam získaval úspechy. "V Porte triumfoval v Pohári UEFA, v portugalskej lige i v Lige majstrov. Vyhral všetko. Potom bol fantastický aj v FC Chelsea, po päťdesiatich rokoch tam vyhral s mužstvom titul a každý s ním bol spokojný," povedal Mendes a dodal: "Hráči aj tréneri majú v kariére dobré aj zlé momenty. Je nemožné nájsť niekoho ako je on."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies