Mourinho: Drogba sa raz musí vrátiť do FC Chelsea

NETKY.SK • 18 Marec 2014, 14:19 • 2 min
Mourinho: Drogba sa raz musí vrátiť do FC Chelsea

LONDÝN - Rodák z Abidžanu strávil v drese "The Blues" osem sezón a v ročníku 2011/2012 sa výraznou mierou pričinil o zisk trofeje za triumf v LM.

slovakia

left justify in out

Tréner anglického futbalového klubu FC Chelsea José Mourinho vyhlásil, že útočník Didier Drogba sa musí vrátiť do svojho bývalého pôsobiska a naznačil jeho letný príchod na Stamford Bridge z tureckého tímu Galatasaray Istanbul.

 

Reprezentant Pobrežia Slonoviny Drogba sa predstaví na trávniku svojho niekdajšieho klubu v utorkovej odvete osemfinále Ligy majstrov, bude to jeho prvý zápas na ihrisku FC Chelsea od odchodu v roku 2012. Rodák z Abidžanu strávil v drese "The Blues" osem sezón a v závere svojej anabázy sa výraznou mierou pričinil o zisk trofeje za triumf v LM - zatiaľ jedinej v histórii. 

 

"Je hráč Galatasaray a vieme, že na konci sezóny mu v Turecku vyprší kontrakt. Ale nemyslím si, že teraz je ten správny moment o tom hovoriť. Jeho návrat však raz musí prísť. Kedy a ako, to neviem. Môže sa vrátiť ako hráč, tréner alebo veľvyslanec na budúci rok, o štyri alebo aj o desať rokov. Ktovie. V prípadoch, keď nejaká osoba intenzívne reprezentuje klub a on znamená veľa pre niekoho, sa ten dotyčný jednoducho musí vrátiť späť. Nepochybne je to jeden z najdôležitejších hráčov v histórii FC Chelsea. Myslím si, že s tým budú súhlasiť všetci fanúšikovia," povedal Mourinho pre portál Sky Sports. 

 

Chelsea v prvom osemfinálovom dueli LM remizovala v Istanbule 1:1 a v utorok večer bude mať veľkú šancu na postup medzi najlepších osem mužstiev starého kontinentu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona