Mourinho dostane fľašu vína od talentovaného mladíka

NETKY.SK • 11 December 2014, 15:06 • 2 min
Mourinho dostane fľašu vína od talentovaného mladíka

LONDÝN - Trénera futbalistov FC Chelsea Josého Mourinha čaká fľaša červeného vína, ktorú dostane od osemnásťročného mladíka Rubena Loftusa-Cheeka.

slovakia

left justify in out

Talent londýnskeho klubu, ktorý vyrástol v akadémii mužstva zo Stamford Bridge, dostal premiérovú šancu v prvom tíme v stredajšom stretnutí Ligy majstrov proti Sportingu Lisabon (3:1). Na trávnik vybehol v 83. min a Mourinho priznal, že ho požiadal o fľašu vína.

 

"Dám ti tento štart a ty mi prinesieš fľašu dobrého červeného vína," priznal podľa denníka Independent na tlačovej besede Mourinho a citoval aj odpoveď Loftusa-Cheeka: "Nie je problém." Mourinho už deň pred zápasom avizoval, že mladík dostane šancu. Svoj sľub napokon splnil v 83. min. 

 

Po stretnutí tréner Loftusa-Cheeka pochválil: "Ukázal, že je osobnosť. Hral pozitívne, nebál sa zabojovať o loptu. Chcel hrať, ukázal svoju kvalitu. Má talent a teraz musí pokračovať v začatom trende a tvrdo trénovať," uviedol Mourinho. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies