Mourinho dostal pokutu za nevhodné poznámky na adresu rozhodcov

NETKY.SK • 28 Január 2015, 13:27 • 2 min
Mourinho dostal pokutu za nevhodné poznámky na adresu rozhodcov

LONDÝN - Kouč Chelsea Londýn Jose Mourinho opäť pyká za nevhodné výroky. Tentoraz dostal od anglickej Futbalovej asociácie (FA) pokutu približne 33.500 eur za to, že sa sťažoval na "kampaň", ktorá vraj ovplyvňuje verdikty rozhodcov proti jeho tímu.

slovakia

left justify in out

Stalo sa tak po decembrovej ligovej remíze 1:1 so Southamptonom, keď podľa Mourinha arbiter uprel jeho tímu pokutový kop.

 

Mourinho upozornil na údajnú štvavú kampaň proti londýnskemu klubu aj v stredu po semifinále anglického Ligového pohára proti FC Liverpool. "Je to veľká kampaň, vieme ako títo experti milujú Chelsea a najmä mňa osobne. Sedia si tam na veľmi dobrom miestečku za veľmi dobré peniaze a nie sú pod žiadnym tlakom," narážal kormidelník Chelsea na komentáre experta stanice Sky Sports a niekdajšieho hráča Liverpoolu Jamieho Redknappa. Ten uviedol, že útočník Chelsea Diego Costa mal byť v súboji s Liverpoolom za zákroky na Emreho Cana a neskôr aj Slováka Martina Škrtela vylúčený.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies