Mourinho dohováral podávačovi lôpt, trest ho minie

NETKY.SK • 31 Marec 2014, 11:50 • 2 min
Mourinho dohováral podávačovi lôpt, trest ho minie

LONDÝN - Futbalisti FC Chelsea od 52. minúty sobotňajšieho stretnutia 32. kola najvyššej anglickej súťaže na ihrisku Crystal Palace chytali zajaca za chvost, keďže ich kapitán John Terry si strelil vlastný gól. Zverenci Josého Mourinha sa potom snažili vydolovať z ihriska outsidera aspoň bod, ale neúspešne - skóre sa už nezmenilo.

slovakia

left justify in out

V záverečnej stíhacej jazde hosťujúci tréner dôrazne dohovoril podávačovi lôpt, keď sa César Azpilicueta pokúšal o rýchle vhodenie do hry z autu, ale nemal čím. "Povedal som mu, aby nezdržiaval. Ináč ho udrie jeden z mojich hráčov," priznal podľa BBC po zápase Portugalčan. "Nazdával som sa, že César s ním stratí trpezlivosť. Deti sú k takémuto správaniu vedené, ale tí, čo ich to učia, zmiznú v dave, kým hráč, ktorý na to zareaguje atakom, má problém. Bol to roztomilý chlapec, povedal som mu, že raz na to môže doplatiť." Podľa Daily Mail rozhodca celý incident zaregistroval, ale neuviedol ho v zápise o stretnutí. Mourinho neskôr chlapca už priateľsky potľapkal po krku, Anglická futbalová asociácia (FA) 51-ročného kouča nijako nepotrestá.

 

Chelsea nepretavila na úspech hernú aj streleckú prevahu, heroický výkon predviedla kompletná defenzíva Crystal Palace na čele s argentínskym gólmanom Juliánom Speronim. "Stratili sme šancu skončiť v tejto sezóne na prvom mieste v Premier League. Teraz sme až príliš závislí od výsledkov iných mužstiev. Prehrali sme s tímom, ktorý bol od nás lepší, pokiaľ ide o tímového ducha a mentalitu. Môžeme viniť jedine seba," doplnil Mourinho. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona