Mourinho: Do konca týždňa budem trénerom Chelsea!

NETKY.SK • 3 Jún 2013, 10:16 • 2 min
Mourinho: Do konca týždňa budem trénerom Chelsea!

MADRID - Portugalský tréner Jose Mourinho v šou španielskej futbalovej televízie naznačil, že sa stane novým trénerom jeho bývalého klubu Chelsea Londýn. Pred televíznymi kamerami totiž podľa agentúry Reuters uviedol, že dúfa, že do konca týždňa zasadne na lavičku mužstva zo Stamford Bridge.

slovakia

left justify in out

Mourinho ukončil trojročné pôsobenie v Reale Madrid uplynulý víkend domácou ligovou výhrou 4:2 nad Osasunou. S "bielym baletom" vyhral La Ligu aj Španielsky kráľovský pohár, neuspel ale v prestížnej Lige majstrov. V šou Punto Pelota 50-ročný kormidelník povedal: "V pondelok idem do Londýna a myslím si, že medzi pondelkom a koncom týždňa budem trénerom Chelsea. Cítim, že ľudia ma tam majú radi a v živote treba hľadať takéto veci. Život je krásny a krátky a vy sa musíte obzerať po tom, čo je pre vás najlepšie."

Mourinho prišiel do klubu ruského majiteľa Romana Abramoviča v roku 2004. K titulu v Premier League ho priviedol v rokoch 2005 a 2006, v septembri 2007 odišiel "po vzájomnej dohode".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona