Mourinho: Costa je v Chelsea šťastný, nikam neodchádza

NETKY.SK • 14 December 2015, 12:05 • 2 min
Mourinho: Costa je v Chelsea šťastný, nikam neodchádza

LONDÝN - Útočník Diego Costa je podľa slov jeho trénera Joseho Mourinha v londýnskej Chelsea šťastný a neplánuje odísť z tímu úradujúceho anglického futbalového majstra.

slovakia

left justify in out

Španielsky zakončovateľ nastrieľal v minulej sezóne Premier League 20 gólov, v tomto ročníku sa však trápi, rovnako ako celý tím. V 19 zápasoch vo všetkých súťažiach skóroval iba štyrikrát. Minulý týždeň sa ospravedlnil za to, že hodil smerom ku Mourinhovi tréningovú vestu po tom, čo ho nechal na lavičke v novembrovom zápase s Tottenhamom. Costa po tomto incidente povedal, že nemá s koučom žiaden problém a ich vzťah je "úžasný". V rozhovore pre španielsku rozhlasovú stanicu však nevylúčil svoj možný návrat do svojho bývalého klubu Atletico Madrid. Médiá začali okamžite špekulovať o Costovom odchode z Ostrovov, čo Mourinho poprel.

 

"Je tu šťastný, páči sa mu tu," povedal portugalský tréner pred pondelkovým duelom s Leicesterom. "Ak sa nemýlim, má tu ešte ďalšie tri roky platný kontrakt. Ja to vidím tak, že zostane v Chelsea ďalšie tri sezóny. Myslím si, že jeho slová nepochopili. On iba povedal, že vo futbale je možné všetko. Atletico je skvelý klub, Madrid je úžasné mesto, La Liga je veľmi kvalitná súťaž, tak prečo by 27-ročný hráč neuvažoval, že sa tam raz vráti? Nepovažujem to za problém."

 

Chelsea prežíva zatiaľ katastrofálnu sezónu v Premier League, naposledy doma šokujúco podľahla nováčikovi z Bournemouthu a v tabuľke jej pred pondelkovým zápasom patrilo až 16. miesto.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies