Mourinho chváli život v Anglicku, v Chelsea chce ostať dlho

NETKY.SK • 20 Január 2014, 11:18 • 2 min
Mourinho chváli život v Anglicku, v Chelsea chce ostať dlho

LONDÝN - Tréner FC Chelsea José Mourinho získal výročnú cenu Asociácie anglických futbalových novinárov.

slovakia

left justify in out

Ocenenie si prevzal v nedeľu len pár hodín po víťazstve jeho zverencov v Premier League nad Manchestrom United (3:1), po ktorom je tím zo Stamford Bridge v tabuľke najvyššej anglickej súťaže tretí len s dvojbodovým mankom na vedúci Arsenal.

"Bez lásky a pochopenia by som nič nedosiahol," ďakoval na slávnostnej večeri Mourinho svojej manželke a deťom. Portugalský kouč však nezabudol ani na všetkých, ktorí mu pomáhali na ceste na vrchol. "Moji asistenti sú ako moji bratia, Frank Lampard reprezentuje mojich hráčov. Bez nich, ale aj Louisa van Gaala či Bobbyho Robsona by som nemal za sebou úspešnú kariéru trénera," povedal Mourinho, ktorý sa rozhodol pre návrat do Chelsea najmä pre kvalitu života v Anglicku. Jeho rodine sa na ostrovoch veľmi páči. 

Londýnsky tím je jeho srdcu blízky a chce v ňom vydržať čo najdlhšie. V nedeľu pred novinármi žartoval, že ak ho vyhodia z Chelsea, potom si nájde iný tím Premier League, len aby ostal v Anglicku. "Spojenie futbalu a života v tejto krajine je absolútne bláznivé. Milujem Chelsea Football Club, verím tomuto tímu, on verí vo mňa. Dúfam, že to ostane mnoho a mnoho rokov. Ak by mal vyhodili, ostal by som v Anglicku a išiel do iného klubu, pravdepodobne konkurenčného," doplnil Mourinho. Informácie zverejnil Sky Sports. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies