Mourinho chce v tíme United aj Karima Benzemu

NETKY.SK • 25 Máj 2016, 20:21 • 2 min
Mourinho chce v tíme United aj Karima Benzemu

MANCHESTER – Tréner José Mourinho by rád videl Karima Benzemu v tíme Manchestru United, kde by mohol vytvoriť útočné duo so Zlatanom Ibrahimovičom.

slovakia

left justify in out

Portugalský tréner je obrovským fanúšikom francúzskeho reprezentanta, ktorého trénoval počas svojho pôsobenia v Reale Madrid. Podľa správ denníka Independent by Mourinho rád videl Benzemu po boku Zlatana Ibrahimoviča v útoku Červených diablov.

Bývalý tréner konkurenčnej Chelsea má o útočníka veľký záujem, avšak vedenie United si je vedomé problémov, ktoré by tento prestup priniesol.

 



Útočník Realu Madrid totiž v súčasnosti vyjednáva s klubom podmienky predĺženia zmluvy a okrem toho Benzema čelí aj potenciálnemu súdnemu procesu vo Francúzsku. Kanonier sa zaplietol do škandálu vydierania reprezentačného kolegu Mathieua Valbuenu.

Benzema však už v minulosti odmietol ponuky na prestup do Premier League, keď ho v roku 2009 lanáril práve Manchester United a niekoľko ponúk predložil aj Arsenal. Mourinho sa však napriek tomu pokúsi presvedčiť Benzemu, aby spoločne s Ibrahimovičom vytvorili jedenz najničivejších útokov v Európe...



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona