Mourinho chce až troch hráčov Atlética Madrid

NETKY.SK • 30 Máj 2014, 12:59 • 2 min
Mourinho chce až troch hráčov Atlética Madrid

LONDÝN - Finálová účasť v Lige majstrov bude mať pre španielsky futbalový klub Atlético Madrid možno aj negatívne následky.

slovakia

left justify in out

Nečakaný úspech Los Colchoneros, ktorí až v predĺžení nestačili na hráčov Realu Madrid (1:4), okamžite upriamil pozornosť zástupcov špičkových európskych klubov na ich hráčov. Tréner FC Chelsea José Mourinho sa netají tým, že počas najbližšieho prestupového obdobia by chcel doviesť na Stamford Bridge až trojicu hráčov Atlética. Portugalský "Special One" si podľa denníka El Confidencial vyhliadol ľavého obrancu Filipeho Luísa, stredopoliara Tiaga Mendesa a kanoniera Diega Costu. Spomenutý zdroj informoval, že Mourinho sa už stretol s agentom Jorgem Mendesom, aby spolu prerokovali detaily chystaných transferov.

 

Na prestupe Portugalca Tiaga sa už obe strany údajne dohodli, 33-ročný záložník by sa do tohto londýnskeho klubu vrátil po deviatich rokoch ako voľný hráč. Chelsea teda doťahuje s úradujúcim španielskym šampiónom prestupové sumy len za brazílskeho rodáka zo španielskym pasom Diega Costu a ďalšieho Juhoameričana Filipeho Luísa. Brazílčan by mal byť vhodným adeptom na ľavú stranu defenzívnej formácie po odchode Ashleyho Cola. "Uvidíme, čo nastane, ale zmluvu mám ešte na tri roky," uviedol F. Luís ku špekuláciám ohľadom presunu do Londýna. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona